Blije Binnenste

De uitgevers

produceren met passie

De initiatiefnemers van Blije Binnenste zijn André Barendse en Olga Brinkhorst. Getrouwd in 2012 en blije ouders van Daan en Evi. André werkt in de IT en heeft een tweejarige HBO opleiding gedaan aan Het Atma Instituut voor Lifecoaching. De inzichten die hij daar opdeed, wilde hij delen met ouders en kinderen. Olga, die naast haar werk in het onderwijs altijd graag tekende en schilderde, raakte geïnspireerd door de enthousiaste ideeën van André en begon te schetsen. Na een paar maanden zag hun eerste boek het levenslicht: Lucy heeft een ballon. Hierin staat de emotie BLIJ centraal. Het belang van lekker in je vel zitten.

Dit boek werd door kindercoaches erg positief ontvangen en sindsdien werken zij nauw samen met Blije Binnenste. Het tweede kinderboek werd een feit. De leeuw wil brullen. Daarin komen alle vier de basisemoties aan bod op een manier die makkelijk te herkennen is voor jonge kinderen. Het boek gaat over begrepen willen worden en de ruimte krijgen om je te mogen uiten.

Dankzij de intensieve samenwerking met kindercoaches en pedagogen groeit Blije Binnenste steeds meer uit tot een kennis- en ervaringsplatform over de emotionele ontwikkeling van kinderen.